De teamcoach richt zich op de werkprocessen van de medewerker.

Hoofdonderwerpen:

  • Werkprocessen en samenwerking in het team
  • Communicatie en coachende vaardigheden.

 

Een opleiding waarbij je je bekwaamt in het coachen van jouw team bij het uitvoeren van belevingsgericht werken. De teamcoach is in staat werkprocessen te snappen, te analyseren en weet wat er nodig is om een verandering in een werkproces door te voeren.

 

Het doel: het team naar een kwalitatief hoger plan brengen bij het uitvoeren van belevingsgericht werken. Belevingsgericht werken gebeurt niet zomaar, er is een katalysator nodig die de “beweging” in gang zet en in beweging houdt! De teamcoach ondersteunt het team bij de invoering, onderhoud en borging van belevingsgericht werken. De teamcoach kan signaleren en adviseren naar de leidinggevende, onderdeel uitmaken van een werkgroep/projectgroep belevingsgericht werken.

 

Door middel van groepstraining en persoonlijke coaching bekwaam jij je tot teamcoach. Deze opleiding is een combinatie van de Expertopleiding, waarin de basis gelegd wordt, met als vervolg de opleiding teamcoach waarbij de aandacht ligt bij de specifieke communicatie en coaching van een team, de werkprocessen en de samenwerking.

Terug naar maatwerk trainingen Meer informatie aanvragen