Voor organisaties

Belevingsgerichte zorg: De kracht van contact

Belevingsgerichte zorg is voor IMOZ een totaal concept: het bestaat uit belevingsgerichte zorg (medewerker), belevingsgericht samenwerken (zelf-organiserend team) en belevingsgericht leidinggeven (voorwaardenscheppend). Centraal hierin staat de bewoner/cliënt en het aanbieden van individugerichte, passende woonleefzorg binnen de afdelingen Somatiek, Psychogeriatrie en Thuiszorg.

Het aanbod van onze opleidingen kan met de erkende opleidingen (GVP, GVS, GVGP, etc.) en met maatwerk opleidingen. De eigen organisatie en situatie staan centraal (zoals dat ook voor de bewoner geldt). Belevingsgericht opleiden is wat IMOZ biedt.

Ons vertrekpunt is de praktijk van de verzorgende medewerker en andere zorgprofessionals. Door ons aanbod wordt de persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd, het reflecterend vermogen vergroot, de communicatie wordt effectief en het openstaan voor feedback wordt gewoon. De sleutel tot het succes is het contact met de bewoner en met zichzelf. Er ontstaat een gezamenlijke taal, manier van kijken en kwaliteitsbewustzijn.

Maatwerk trainingen worden zowel qua prijs als inhoud aangepast naar de wens van de organisatie. We gaan graag hierover met u in gesprek.

Uitspraken van andere managers