Verzorgende

Het forum is een besloten groep en alleen toegankelijk voor de deelnemers van de opleiding. Zodra IMOZ jouw forumaccount heeft aangemaakt, ontvang je een uitgebreide mail met de uitleg over het gebruik van het forum. Mocht het inloggen alsnog niet lukken, kan het zijn dat wij je naam niet goed hebben ingevoerd. Neem dan contact op met ons, tijdens kantooruren, en we kijken samen na waar de spellingfout zit.

Het lesmateriaal wordt op de 1e lesdag door de docent uitgereikt. De 1e lesdag zal in het teken staan van kennismaken met elkaar, de docenten en de inhoud van de opleiding én het lesmateriaal.

Heb je algemene vragen over de opleiding, dan kan je ons tijdens kantoortijden bereiken op 055-576 1615 of email naar info@imoz.nl. Voor inhoudelijke vragen over de opleiding kun je terecht bij de docenten. Zij zullen de eerste lesdag afspreken hoe zij bereikbaar zijn.

Ja, dat kan. De opleiding kan in overleg met de financiële administratie in termijn betaald worden. Afhankelijk van de duur van de opleiding zal er samen gezocht worden naar een passende termijnafspraak. Neem daarover gerust contact met ons op.

Organisaties

Het aanbod van onze opleidingen kan met de reguliere opleidingen (GVP, GVS, GVT, EVV, etc.) en met maatwerk opleidingen. De eigen organisatie en situatie staat centraal (zoals dat ook voor de bewoner geldt). Belevingsgericht opleiden is wat IMOZ biedt. In ons aanbod staan open inschrijvingen door heel Nederland. De opleidingen zijn branche erkend en geaccrediteerd. Maatwerk trainingen worden zowel qua prijs als inhoud aangepast naar de wens van de organisatie. Een 1e gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

IMOZ kan u ondersteunen bij het opstellen van uw plannen rond subsidieaanvragen. Ook kunnen wij u helpen bij de uitvoering van deze plannen. IMOZ heeft ruim 20 jaar ervaring in belevingsgerichte zorg, het begeleiden van deze processen en het geven van praktijk gerichte opleidingen. Uw kennis en ervaring en die van IMOZ kunnen we bundelen om zo aan te sluiten op de ontwikkelingen in de zorg. Uw situatie en wens is voor ons het vertrekpunt en wij voegen graag onze kennis en ervaring toe. Welzijn en kwaliteitsontwikkeling gaan zo samen.

Bij een GVP, GVS of EVV (in-company) opleiding kunnen we starten bij minimaal 10 deelnemers en maximaal 14 deelnemers. Voor het groepsproces en de individuele aandacht die er tijdens de opleiding nodig is en/of ontstaat, is 14 deelnemers het maximale aantal.

IMOZ verzorgd naast in-company ook, zoals wij dan noemen, half-in-company opleidingen. Zijn er in uw organisatie meer dan 6 belangstellenden voor bijvoorbeeld de GVP-opleiding maar niet genoeg voor een volle groep om de opleiding in-company te starten, dan helpen wij u mee met de PR om alsnog de groep vol te krijgen. Wij zoeken in de omgeving naar een samenwerking met een andere organisatie en/of naar individuele deelnemers. Het voordeel is dat uw deelnemers tóch de opleiding in uw organisatie kunnen volgen.