Magentazorg is eind 2022 gekomen tot een herinrichting van zorgcoördinatie en de wijze waarop deze, met- en om de cliënt heen, georganiseerd wordt.

Sandra Diekema en Petra Reinstra hebben namens IMOZ meerdere gesprekken gevoerd met Teuni Geervliet van Magentazorg over deze ontwikkeling en de opleidingsbehoefte die hierdoor is ontstaan.

In zorgvuldige stappen is hieruit een maatwerk leertraject Gespecialiseerd Verzorgende ontstaan. Magentazorg heeft dit leertraject gekoppeld aan de functie van coördinerend verzorgende IG. Hiermee wordt de cirkel rondom de cliënt en diens naasten versterkt én creëert Magentazorg tevens loopbaan perspectief voor zorgmedewerkers.

Bovendien zal het traject bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van zowel de deelnemers zelf, alsmede alle teamleden, hetgeen ook de kwaliteit van zorg ten goede zal komen.

Wij zijn er trots op dat wij de komende jaren samen op mogen trekken om dit met diverse leertrajecten vorm te geven. Wil jij meer weten over Magentazorg of ben je nieuwsgierig naar het werken binnen deze organisatie? Kijk dan eens op www.magentazorg.nl

Misschien vind je dit ook leuk

IMOZ groeit!
Belevingsconcert
Maatwerk persoonlijk leiderschap

Imoz