Bio

“In contact staan met de ander, present zijn bij wat zich aandient loopt als een rode draad door mijn persoonlijke- maar ook werkzame leven.”

Mijn naam is Karin de Smit. Ik ben getrouwd en heb een mooi gezin en een kleinzoon waar ik heel blij mee ben.

Na de opleiding verpleegkundige ben ik mij gaan specialiseren in klinische geriatrie. In 1998 heb ik deze opleiding gevolgd en kreeg toentertijd onder andere les van Cora van der Kooij. Zij sprak vol passie over belevingsgerichte zorg en dat sprak mij enorm aan. Aansluiten bij de belevingswereld en gevoelens van de cliënt/bewoner.

In contact staan met de ander, present zijn bij wat zich aandient loopt als een rode draad door mijn persoonlijke- maar ook werkzame leven.

Naast gezondheidscoach (stress/burnout en verlieskunde) ben ik trainer met een brede ervaring in het geven van opleiding en workshops aan verzorgenden, verpleegkundige en mantelzorgers. De vele opleidingen die ik gevolgd heb komen daarbij goed van pas.

Mijn ervaring als leidinggevende binnen de profit- en non-profitsector en mijn achtergrond als ex-mantelzorger van mijn moeder die Alzheimer had, zie ik als een waardevolle aanvulling op de trainingen en opleidingen die ik nu geef.

De aanpak die ik inzet kun je omschrijven als: helder, stapsgewijs, empathisch, kundig, professioneel, praktisch, concreet, op maat en altijd gericht op het versterken van persoonlijke kwaliteiten en verminderen van spanning.

Met veel plezier geef ik les aan groepen waarbij ik aandacht heb voor een ieder die onderdeel is van de groep. Samen onze krachten bundelen!

Mocht je het leuk vinden om eens op mijn website te kijken? https://www.managevitaal.nl/