Bio

‘Al deze opleidingen geven mij de, voor een psycholoog unieke, mogelijkheid om niet alleen naar de problemen te kijken, maar vooral (ook) naar de mogelijkheden en krachten in welzijn en (be)leef plezier.’

Mijn naam is Krista Snijders. Door mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut (PMT), mindfulnesstrainer, docent en psycholoog heb ik de unieke mogelijkheid snel te doorzien wat nodig is op een afdeling, voor een medewerker en voor een cliënt. Hierbij combineer ik mijn kennis over lichaamstaal, gedrag, omgevings- en belevingsgerichte zorg en groepsdynamiek (PMT / mindfulnesstrainer) met daarover gestelde theorieën en methodieken (Psychologie) en breng dit op een ervaringsgerichte, begrijpelijke en praktische manier over (Docent).

Al deze opleidingen geven mij de, voor een psycholoog unieke, mogelijkheid om niet alleen naar de problemen te kijken, maar vooral (ook) naar de mogelijkheden en krachten in welzijn en (be)leef plezier. Van zowel cliënten als medewerkers. Dit preventieve werken maakt mij uniek. Ik zie snel oplossingen, kan observaties gemakkelijk omzetten in (werk)doelen/analyse en vertaal deze tot slot ook in een opleidingsaanbod of -vraag. Als ZZP-er kan ik korte of lange trajecten binnen instellingen begeleiden. Dit kan op een specifieke vraag, bijvoorbeeld teamdynamiek, moeilijk begrepen gedrag of omgevings- of belevingsgerichte zorg.

Ook werk ik als (interim) psycholoog ter vervanging van of aanvulling op het bestaande team en werk ik als consulent voor het CCE.

Meer informatie is te vinden op www.debeleefpsycholoog.nl.

Tot ziens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.