Bio

Lilian is sinds 2004 verbonden aan IMOZ. Zij verzorgt voor IMOZ de financiele administratie.

 

“Belevingsgerichte zorg is dé kracht van contact”

In 2004 ben ik binnengekomen bij IMOZ om de financiële administratie te verzorgen. IMOZ was gevestigd op een bovenetage (voorheen zusterflat) binnen een verzorgingshuis in Apeldoorn. Cora van der Kooij was net gepromoveerd met haar proefschrift Gewoon lief zijn? Het maieutisch zorgconcept en het invoeren van geïntegreerde belevingsgerichte zorg op psychogeriatrische verpleeghuisafdelingen. En IMOZ zat in de lift met opleidingen belevingsgerichte zorg, met het maieutisch zorgconcept als leidraad voor alle opleidingen.

Al snel kwam ik tot de ontdekking dat belevingsgerichte zorg niet alleen in een verzorgingshuis thuis hoort maar eigenlijk past in elk bedrijf. Het maakt niet uit of je manager, verzorgende, secretaresse, trainers of student bent… daar waar mensen zijn, kan belevingsgericht contact toegepast worden. Belevingsgerichte zorg is dé kracht van contact.

IMOZ is inmiddels gegroeid en gevestigd in Voorst. En nog altijd werk ik met veel plezier als financieel medewerker bij IMOZ. Samen met management, servicebureau collega’s en trainers vormen we het hart van IMOZ. Ik hoop hier dan ook nog heel wat jaren onderdeel van te mogen zijn.