Bio

‘Het heeft mij altijd gefascineerd hoe écht contact tussen mensen op zichzelf al helend kan zijn.’

 

Mijn naam is Patricia Akkermans. Als ik samenwerk met andere mensen, of dit nu in een zorgrelatie is of met collega’s, ervaar ik de kwaliteit van het contact van grote invloed op wat we samen kunnen bereiken. Precies dit aspect is wat mij bijzonder aantrekt in de visie en de benaderingswijze van Imoz.

Naast mijn werkzaamheden voor Imoz ben ik daar in andere werkvelden ook mee bezig.

Op wetenschappelijk niveau lever ik een bijdrage aan praktijkonderzoek naar werkzame factoren in de hulpverlening binnen het sociale domein en in de jeugd- en opvoedhulp. Een goede samenwerkingsrelatie (of alliantie) is een belangrijke voorspeller voor een positief resultaat.

Daarnaast weet, zie en voel ik dat in het energieveld tussen mensen een hoop gebeurt dat van invloed is op dit contact. Dat zijn over het algemeen ongeziene zaken die moeilijk onder woorden te brengen en toch van grote invloed zijn. In de persoonlijke begeleiding van mensen in mijn praktijk houd ik me vooral hier mee bezig.

Als persoonlijk begeleider, therapeut en trainer werk ik vanuit mijn eigen praktijk.  Daarnaast werk ik als docent en onderzoeker op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

 

Meer informatie vind je op mijn websites:
www.dankh.nl  (persoonlijke begeleiding)
www.patricia-akkermans.com   (natuurgeneeskunde)
en op mijn LinkedInpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *