Heb jij de behoefte je kennis en vaardigheden betreffende de zorg rondom het levenseinde te verdiepen?
Als zorgprofessional heb je een goede brede basis meegekregen tijdens je opleiding. Je hebt daarbinnen algemene vaardigheden aangeleerd gekregen. Echter de zorg rondom het levenseinde in de dagelijkse praktijk brengt de nodige dilemma’s met zich mee.
In deze 4- daagse module besteden we aandacht aan onderwerpen die belangrijk zijn in de zorg voor de cliënt en naasten in het licht van het levenseinde. We doen dat door de verbinding te onderzoeken tussen het verleden, het dagelijks leven en de toekomst van de cliënt en zijn naasten. Als zorgprofessional verdiep je je hierin door het delen van ervaringen, het gesprek daarover, opdrachten en oefeningen doen met aangereikte kennis en handvatten.
Je verdieping is gericht op drie thema’s:
1. Waar moet ik oog en oor voor hebben (signaleren)
2. Wat doe ik daarmee (handelingsbekwaam zijn)
3. Hoe doe ik dat (handvatten)
Door aandacht aan deze thema’s te besteden vergroot je je persoonlijk en professioneel bewustzijn als zorgprofessional in de palliatieve zorg.
Leren vanuit je eigen zorgpraktijk
IMOZ leidt niet alleen op vanuit competenties maar zoekt juist verbinding met jouw eigen zorgpraktijk. De kracht van onze opleidingen zit in de samenhang tussen theorie, praktijk (de context) en persoonlijke ontwikkeling van de medewerker.
Het gebruik van de methodische instrumenten die IMOZ ontwikkeld heeft, geven je houvast en structuur gedurende de gehele opleiding of training en blijvend in je eigen zorgpraktijk.
Certificaat
Na het behalen van deze module ontvang je het IMOZ-certificaat ‘Palliatieve Zorg’.
Incompany: Neem gerust contact met ons op voor een Incompany offerte of voor meer informatie via info@imoz.nl / 055-5761615.
maximaal 10 deelnemers
IMOZ certificaat
Brochure
modules