De terugblik en vooruitblik

“Bewustwording, zelfreflectie, leren observeren en inzichten”, “Een fijne afwisseling tussen lesdagen en de interactieve E-learning maakt het een dynamische training”.

Dit is een kleine greep uit de reflectie die de deelnemers meegeven op de Module Onbegrepen Gedrag. Zo ervaarden de deelnemers meer verdieping en zagen ze veel meer het belang van het zorgvuldig uitwerken van de levensgeschiedenis van de bewoner. Dit is wat ze ook graag mee willen nemen naar hun eigen team. Vaker samen in gesprek, zodat cliënten worden gekend en moeilijk hanteerbaar gedrag van bewoners vroegtijdig wordt gesignaleerd.

De deelnemers, afkomstig van zorgorganisaties Carintreggeland, driezorg, Saxenburgh en Dimence hebben 4 trainingsdagen gevolgd over het omgaan met cliënten met onbegrepen gedrag. Een thema dat zeer actueel is in de zorg. Hoe ga je om met moeilijk hanteerbaar gedrag? Wat doet het met de zorgverlener en wat doet het met een team? Is het een last of juist een uitdaging? Belangrijke vragen die centraal staan bij deze Module.

Tijdens dit leertraject word je, naast de praktische handvatten en theorie die je krijgt, ondersteund bij zelfreflectie en de invloed van jou en jouw team op onbegrepen gedrag.

Wordt jouw interesse nou gewekt door de positieve reflectie op deze Module? Dan hebben wij goed nieuws: In november start er weer een nieuwe Module Onbegrepen Gedrag en je kunt je nu aanmelden om aan te sluiten.

Aanmelden kan via: https://imoz.cartaonline.nl/aanbod/inschrijven/cl106

Met dank aan Charlotte Moor, Petra Reinstra, Hermien van Helsdingen, Antonie Boom, Jolanda van Wijk voor hun inzet en bijdrage aan deze leerzame Module.

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz