Geslaagde GV'ers na het volbrengen van een maatwerk traject

Geslaagd, zijn deze deelnemers die een maatwerk traject aanvullend op de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende (Psychogeriatrie en Somatiek) hebben gevolgd. Dit hebben zij gedaan door een extra dag te volgen, waarin de coördinerende taken van de medewerkers speciale aandacht kregen. Door dit maatwerk hebben we de dagelijkse praktijk van de medewerkers bij Magentazorg echt als handvat kunnen blijven gebruiken. Zij mogen zichzelf na het behalen van deze opleiding “Gespecialiseerd Coördinerend Verzorgende noemen”! Eén deelnemer zal de eindpresentatie nog geven, maar dit met vertrouwen op een goede afloop.

De trainers van deze groep waren Margret en Erwin. Namens IMOZ willen wij jullie bedanken voor de inzet en goede begeleiding van deze groep, bedankt!

Ben jij ook geïnteresseerd in een maatwerk traject voor jouw organisatie of wil jij een branche erkende opleiding volgen? Schrijf je dan snel in voor onze open inschrijvingen op 16 april in Zwolle (GVP/GVS) of 18 april in Voorst (GVP/GVS), of neem contact op via: +31 (0)55 - 576 1615 of mail naar info@imoz.nl.

Misschien vind je dit ook leuk

Geslaagd bij Carintreggeland
9 geslaagde GV'ers!
Gediplomeerden bij Carintreggeland!
Gediplomeerden bij Zorgorganisatie Careaz Lichtenvoorde!

Imoz