Gratis advies op maat

Ben jij als gediplomeerd gespecialiseerd verzorgende op zoek naar een vervolgopleiding? Je hebt je diploma GVP, GVS of GVGP gehaald... en dan? Lastig zoeken toch? Ga je verder met de ontwikkeling van je team? En zo ja, hoe doe je dat dan? Of ga je juist verder met je persoonlijke groei? Zo ja, wat is er dan mogelijk? Vraag daarom een persoonlijk advies aan. Bel ons op 055-5761615.  

We komen ook (gratis voor een vrijblijvende offerte) op locatie. We gaan graag in gesprek met jou als teamleider, opleidingsfunctionaris of  organisatie voor bijvoorbeeld een incompany traject. We gaan samen met jou op zoek naar het integreren van belevingsgerichte zorg. Of over bijvoorbeeld de borging ná de implementatie van belevingsgerichte zorg. Maatwerk trainingen worden zowel qua prijs als inhoud aangepast naar de wens van de organisatie.

Belevingsgerichte zorg is voor IMOZ een totaal concept: het bestaat uit belevingsgerichte zorg (medewerker), belevingsgericht samenwerken (zelf-organiserend team) en belevingsgericht leidinggeven (voorwaardenscheppend). Centraal hierin staat de bewoner/cliënt en het aanbieden van individugerichte, passende woonleefzorg binnen de afdelingen.

0

Misschien vind je dit ook leuk

IMOZ groeit!
Maatwerk voor Magentazorg
Belevingsconcert

Imoz