Als zorgprofessional binnen de ouderenzorg krijg je vaak te maken met mensen met dementie en mede hierdoor met hoge mate van complexiteit in de zorg. Het vraagt van de zorgprofessional meer specifieke kennis en vaardigheden betreft dit ziektebeeld in combinatie met het afstemmen op de individuele beleving en behoefte van de cliënt en het netwerk. Dit wordt ook ondervonden bij Zorgorganisatie Viattence.

Om de zorgprofessionals hierin te laten ontwikkelen start Zorgorganisatie Viattence in samenwerking met IMOZ deze week met de GVP opleiding. Hiermee werken zij aan hun vakmanschap in de zorg voor mensen met dementie en dragen zij bij aan de Mensvisie van de organisatie: “Wij zien u en denken en werken vanuit een waardevol leven voor ieder mens. We gaan uit van hetgeen voor u belangrijk is in het leven. U kun rekenen op onze oprechte aandacht en kennis”

Wij kijken uit naar een mooi leer traject met alle deelnemers die onder begeleiding van onze trainers Gerdien top en Karima Matser deze ontwikkeling aan gaan.

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz