Wij zijn op zoek naar een collega die op een belevingsgerichte manier onze marketing en (online) communicatie verder kan ontwikkelen. Onze marketingstrategie staat nog in de kinderschoenen en we zijn toe aan het verder professionaliseren daarvan.

Wat vragen wij van jou:

  • Je wilt graag mee helpen bouwen aan de positionering van ons mooie bedrijf en bijdragen aan het ontwikkelen van een goede marketingstrategie.
  • Social media kent geen geheimen voor jou. Je bent dagelijks actief op verschillende kanalen en weet ze in te zetten als marketingtool.
  • Je ziet het helemaal zitten om betekenisvolle reclame-uitingen te ontwikkelen en in te zetten, je bent gedreven om mooie projecten in beeld te brengen.
  • Natuurlijk houd je ook de trends in de gaten en vertaal je deze naar nieuwe mogelijkheden voor IMOZ.
  • Het maken en ontwerpen van een pakkende tekst is jou op het lijf geschreven. Je bent in staat een inspirerende blog te schrijven of gebruikt ons netwerk om dit aan te leveren.
  • Onze website is aan vernieuwing toe en jij kan daar een waardevolle bijdrage aan leveren door mee te denken met het ontwerpen en ontwikkelen van de content. Webteksten schrijven past helemaal bij jou. Daarnaast zorg je voor optimale werking van de website.
  • Wij verwachten dat deze functie tot maximaal 18 uur in de week in beslag zal nemen, verspreid over 3 dagen. We zien je graag op ons kantoor in Voorst maar thuiswerken is ook mogelijk.
  • Deze functie staat open voor diegene die durft te pionieren, die creatief ondernemend is om samen met ons IMOZ verder op te bouwen.

Wij zoeken iemand met drive en ambitie omdat je wilt bijdragen aan de groei van IMOZ.

Je hebt HBO werk- en denkniveau, je vakgebied is marketing en communicatie. Voldoe je hier niet aan, maar denk je wel dit voor IMOZ te kunnen betekenen, bel ons vooral dan kunnen we dit samen onderzoeken.

Ervaring met Wordpress en mailchimp is een pré.

Wij ontvangen jou graag met een eerlijke beloning voor wat je kunt en bijdraagt. Wij denken hierbij aan een salaris tussen € 2.360,- en € 2.920,- per maand op basis van 36 uur.

Ben je geïnteresseerd of wil je wat meer informatie over deze functie, bel gerust met Sandra Diekema op 06-53750887, of mail sandradiekema@imoz.nl.  Kijk voor meer informatie over IMOZ op www.imoz.nl

0

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz