Even voorstellen!

Dit is Lisette. Nieuw als trainer bij IMOZ maar zeer vertrouwd in het de zorg. Zo heeft ze jaren gewerkt als verpleegkundige in verschillende settingen in de zorg en als coördinator in een hospice. Daarnaast werkt Lisette sinds 2016 als freelance trainer, opleider en coach voor zorg en welzijn.

Ze omschrijft Belevingsgerichte zorg als 'een empathische en respectvolle benadering waarbij de persoon centraal staat. Het draait om het creëren van een betekenisvolle en ondersteunende omgeving waarin de persoon zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, en waarin hun eigen welzijn en kwaliteit van leven voorop staan.  Het is belangrijk om echt naar de persoon te luisteren en hun verhaal te horen. Voortdurend samen afstemmen wat iemand nodig heeft en hierbij aansluiten'. En daar sluit IMOZ zich volledig bij aan.

Lisette geeft diverse scholingen, waaronder palliatieve terminale zorg, coaching/didactiek en werkbegeleiding en methodisch werken. Daarnaast verzorgt ze verschillende lessen bij de opleidingen GVP, EVV, Verzorgende IG en verpleegkunde, POG opleiding. 

Ze omschrijft zichzelf als Inspirerendempathisch en deskundig. Mooie eigenschappen die goed aansluiten bij ons als opleider in Belevingsgerichte Zorg.

IMOZ is trots om Lisette als kundige trainer aan boord te mogen hebben, we heten haar van harte welkom en kijken uit naar een duurzame samenwerking!

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz