De branche erkende opleidingen voor het najaar zijn open voor inschrijving!

Vanaf september gaan (onder andere) de opleidingen GVP, GVS en GVGP weer van start in Utrecht, Zwolle, Voorst, Oss en Groningen.

Wil jij jezelf graag ontwikkelen tot Gespecialiseerd Verzorgende en doe je dit het liefst met de insteek om belevingsgerichte zorg te verlenen? Dan is IMOZ echt een opleider die bij jou past.

Waarom IMOZ:

  • IMOZ is sinds 1996 dé specialist in Belevingsgerichte Zorg en draagt haar kennis over doormiddel van opleidingen, trainingen, maatwerktrajecten en coaching on the job.
  • IMOZ heeft een eigen en uniek opleidings-implementatiemodel. Het is een relatiegericht en communicatief model met verankering in het zorgsysteem. 
  • Tijdens onze opleidingen en trainingen maken zorgprofessionals kennis met het zingevingsmodel en methodische hulpmiddelen, waarbij we ook oplossingsgerichte hulpmiddelen aanreiken. Dit geeft de zorgprofessionals houvast en structuur gedurende de gehele opleiding en blijvend in de eigen zorgpraktijk.
  • IMOZ draagt bij aan persoonlijke groei en ontwikkeling van de zorgprofessional.
  • Naast een Branche Erkend Diploma ontvang je bij IMOZ het certificaat ‘Specialist Belevingsgerichte Zorg’.

Wil jij graag starten met een opleiding tot Gespecialiseerd Verzorgende in het najaar? Schrijf je dan direct in bij één van onze Branche Erkende opleidingen:

IMOZ - Inschrijfformulier (cartaonline.nl)

0

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz