IMOZ wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar vol met mooie momenten.

Wij zijn er helemaal klaar voor en de eerste lessen van het nieuwe jaar zijn alweer van start gegaan. Ben jij het nieuwe jaar begonnen met de wens je verder te ontwikkelen in je vakgebied? Werk je als verzorgende en wil je graag meer verdieping in somatiek of psychogeriatrie? Schrijf je dan nu in voor een opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek of Psychogeriatrie bij IMOZ.

In maart en april gaan de opleidingen GVS en GVP weer van start en je kunt je nog inschrijven voor één van deze opleidingen. De opleidingen worden gegeven in Voorst (Apeldoorn), Zwolle, Oss en Utrecht.

Inschrijven voor de GVP kan via: https://imoz.cartaonline.nl/aanbod/inschrijven/cl1/gespecialiseerd-verzorgende-psychogeriatrie

Inschrijven voor de GVS kan via: https://imoz.cartaonline.nl/aanbod/inschrijven/cl3/gespecialiseerd-verzorgende-somatiek

Waarom kies je voor een opleiding bij IMOZ? Wij hanteren een eigen unieke methodiek om de praktijk begrijpelijk te maken en te beïnvloeden. Het uiteindelijke doel is dat de cliënt zorg krijgt die is afgestemd op zijn of haar behoefte én dat de zorgprofessional met hart en ziel zijn/haar werk kan doen. Je krijgt bij IMOZ naast je een branche erkend diploma ook een certificaat 'Specialist Belevingsgerichte Zorg'.

0

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz