Geslaagd! IMOZ heeft afgelopen woensdag zes GVP diploma’s mogen uitreiken, ook deze groep heeft namelijk hun diploma gehaald. Het was een hele hechte en fijne groep dames die samen de opleiding hebben doorlopen met als gezamenlijk doel het GVP-diploma. Het is ze gelukt. Na het ondertekenen van hun diploma mochten zij zichzelf gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie en Specialist Belevingsgerichte Zorg noemen. Jolien Bijen, Joke Bijleveld, Margreet Haitsma-Bouwman, Linda Manning, Natasja Vennegoor-Hilberink en Janita Weijers, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat! 

De trainers van deze groep waren Hermien van Helsdingen en Antsje de Jong. Deze trainers hebben met plezier de groep begeleid het afgelopen jaar. IMOZ wil de trainers Hermien en Antsje, bedanken voor hun inzet en goede begeleiding. 

Deze Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie zijn werkzaam bij Zorgfederatie Oldenzaal, Zorggroep Manna, iCare Verpleging en Verzorging en De Vriezenhof.

Wil jij je ook graag specialiseren en de stap zetten naar Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeratrie? Schrijf je dan nu in voor deze opleidingen!

Misschien vind je dit ook leuk

Geslaagd bij Carintreggeland
Geslaagde GV'ers na het volbrengen van een maatwerk traject
Geslaagde GV’ers bij Magentazorg
9 geslaagde GV'ers!
Gediplomeerden bij Carintreggeland!

Imoz