Het mooiste dat ik heb bereikt is dat ik daadwerkelijk een stap met ons team heb kunnen zetten in meer belevingsgerichte zorg bieden. -

Ik ben trots op dat ik meer zicht heb op de mens met dementie en hierdoor meer kan betekenen. -

Het mooiste compliment dat ik gekregen heb is dat ik een superstudent ben en een kei van een verzorgende. -

Het heeft mij verbaasd dat ik het leuk vind om uitgedaagd te worden in een meer coachende rol. En dat belevingsgericht werken zoveel kanten en mogelijkheden heeft. -

Ik ben trots dat ik best veel gepresenteerd heb (in de klas en voor collega’s). –

Dit is een kleine greep uit de Ta-da lijst van een gediplomeerde groep GVP’ers. Mooie woorden, ontwikkelingen en resultaten om heel erg trots op te mogen zijn.

Wat is een Ta-da lijst en waarom wordt deze ingezet?

In de Ta-da lijst geef je antwoord op een aantal vragen met als doel om inzicht te krijgen in je eigen persoonlijke ontwikkeling aan het einde van je opleiding. De vragen die o.a. aan bod komen zijn:

  • Wat was het mooiste compliment dat je hebt ontvangen?
  • Wat heb je bereikt waar je trots op bent?
  • Wat heb je overwonnen?
  • Wat heeft jezelf verbaasd?

Je geeft antwoord op deze vragen en dat werk je voor jezelf uit om uiteindelijk met je groep en met je trainer te delen.

Ontwikkelingen van de geslaagde GVP'ers

GVP’ers Linda Manning, Margreet Haitsma en Joke Bijleveld hebben hun antwoorden ook aan ons gegeven om openbaar te maken en daarmee te kunnen delen welke mooie ontwikkeling je doormaakt wanneer je een opleiding doet bij IMOZ .

De methodiek van IMOZ

IMOZ richt zich namelijk niet enkel op het overdragen van kennis. Onze methodiek ziet op de kennis en kunde die al aanwezig is bij de deelnemers, het delen en uitlichten van deze kennis en daarop aanvullen.

Op die manier ontwikkel je jezélf tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie en krijg je van ons aanvullende informatie, begeleiding en handvatten om in de zorgpraktijk toe te passen.

Hoe mooi is dat!?

Wil je meer informatie over onze methodiek? Neem dan eens een kijkje op onze website Dit is IMOZ - IMOZ kenniscentrum voor belevingsgericht werken

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz