Mijn naam is Erwin Schenzel en sinds augustus 2020 trainer bij IMOZ. In 2015 ben ik door IMOZ opgeleid in het gedachtegoed van belevingsgerichte zorg. Dit heb ik toen uitgedragen binnen de gehandicaptenzorg. Ik ben dan ook een van de weinigen in Nederland die gespecialiseerd is in belevingsgerichte zorg bij mensen met een verstandelijke beperking.

Werken voor IMOZ is echt anders dan voor andere opleidingscentra waarvoor ik werkzaam ben. Bij IMOZ staat de medewerker centraal, wat zij kan en wil leren in het contact met de ouder wordende mens. Hoe zij omgaat met positieve contactmomenten of met onbegrepen gedrag. Alle facetten van de ondersteuning aan de mens met een beschadigd brein passeert de revue.

En nu al weer 3 jaar als trainer bij IMOZ, waar ik de opleidingen GVP, GVS en GVGP geef. Daarnaast heb ik een ‘maattraining’ NAH ontwikkeld voor een van de opdrachtgevers.

Naast het werken bij IMOZ heb ik ook nog mijn eigen bedrijf, EScatO. Via mijn eigen bedrijf kan ik trainingen op maat samenstellen over alles wat in zorg en welzijn van belang is. Zowel in de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg. Bijvoorbeeld een training “omgaan met dementie voor welzijnsmedewerkers” of “palliatieve zorg bij mensen met een verstandelijke beperking”. Zie ook mijn website: www.escato.nl

Vol enthousiasme en passie geef ik mijn kennis en knowhow op een betrokken manier door, met een traan en een lach.

Mogelijk komen wij elkaar tegen bij een training van IMOZ of via EScatO.

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz