Vanwege een enorme toename in de belangstelling voor de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Gerontopsychiatrie (GVGP) en de kopmodule Gerontopsychiatrie (GP) zoekt IMOZ Opleiding en Training nieuwe (ZZP) trainers.

Binnen zorginstellingen wonen steeds vaker bewoners met (ook) gerontopsychiatrische ziektebeelden. Vaak in combinatie met psychogeriatrische of somatische ziektebeelden. De kennis over gerontopsychiatrie en de manier van omgang en de invloed van een psychiatrische ziekte is beperkt aanwezig binnen de teams. IMOZ biedt hiervoor de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Gerontopsychiatrie. De opleiding GVGP van IMOZ gaat uit van het verder ontwikkelen van talenten, deskundigheid en kwaliteit van de zorgprofessional.

We zien bij mensen met een somatische of psychogeriatrische ziekte dat psychische kwetsbaarheid op de voorgrond kan komen te staan. Zij verblijven vaker op een gemengde groep cliënten. De begeleiding van deze cliënten is soms complex en brengt de nodige dilemma’s met zich mee. Dat is de basis van de vierdaagse kopmodule gerontopsychiatrie waarin de praktijk centraal staat. Deze kopmodule is een vervolg opleiding voor de afgestudeerde Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek of Psychogeriatrie.

We zoeken ervaren trainers die:

  • Blij worden van belevingsgerichte zorg en affiniteit hebben met het primair proces.
  • Kennis en praktijkervaring hebben in de gerontopsychiatrie en deze praktijkervaring kunnen inzetten t.b.v. het leerproces van verzorgenden.
  • In bezit zijn van een trainersopleiding of veel ervaring hebben met training en/of opleiding in de ouderenzorg
  • Bereid zijn om intern te worden opgeleid in het IMOZ gedachtengoed
  • Beschikken over een coachende basishouding

Verder heb je/ben je

  • Mens- en relatiegericht
  • Waarderend en onderzoekend
  • Reflectief

Heb je interesse, bel gerust met Sandra Diekema op 06-53750887 of mail naar Sandrabello@imoz.nl

0

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz