Begin maart zijn we bij zorgorganisatie Vecht en IJssel van start gegaan met een maatwerktraject Persoonsgerichte zorg.  

Enige tijd geleden is IMOZ door zorgorganisatie Vecht en IJssel benaderd met de vraag om Persoonsgericht (samen) werken verder te implementeren. Een goede basis was door de zorgorganisatie zelf al gelegd. Tijd voor de volgende stap.

Vanuit de visie op persoonsgerichte zorg zijn bij Vecht en IJssel drie pijlers gevormd. Gezamenlijk ontwikkelden we een maatwerk traject dat deze drie pijlers ondersteunt en versterkt.

Het leertraject ziet op de betrokkenheid van de verzorgenden bij de mensen die zij verzorgen en het talent waarmee zij dat doen. Bij Persoonsgericht werken gaat het om het maken en hebben van contact. Het welzijn en welbevinden van de cliënt als vertrekpunt.

Naast dit Maatwerktraject start IMOZ eind deze maand ook met een Training Belevingsgerichte Zorg bij een andere locatie van Vecht en IJssel, Lieven de Key.

Zo wordt, samen met de zorgprofessionals van Vecht en IJssel, steeds meer vormgegeven aan de visie die de zorgorganisatie voor ogen heeft: Het bieden van Persoonsgerichte Zorg binnen de gehele organisatie.

IMOZ is blij om hier samen met de onze trainers Margret Hintze, Karima Matser en Mirjam de Zeeuw een bijdrage aan te mogen leveren.

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz