Een jaar geleden gingen we van start. Een maatwerk traject aanvullend op de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende (Psychogeriatrie en Somatiek). Met een extra dag, waarin de coördinerende taken van de medewerkers speciale aandacht kregen. Door dit maatwerk hebben we de dagelijkse praktijk van de medewerkers bij Magentazorg echt als handvat kunnen blijven gebruiken.

Maandag 15 januari was het zover. De eerste groep deelnemers van Magentazorg zijn geslaagd en mochten het Branche erkende diploma in ontvangst nemen. Voor de één was dit een diploma Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) en voor de ander een diploma Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek (GVS, maar beiden ontvingen ook het IMOZ certificaat 'Specialist in Belevingsgerichte Zorg'. Het zijn titels om trots op te zijn en bij deze wil IMOZ deze groep van harte feliciteren met dit mooie resultaat!

De trainers van deze groep waren Margret Hintze en Roos Zwart. Wij willen hen heel erg bedanken voor hun inzet en goede begeleiding.

Misschien vind je dit ook leuk

Gediplomeerden bij Zorgorganisatie Careaz Lichtenvoorde!
Geslaagde GVP’ers!
Gediplomeerden bij Baalderborg Groep

Imoz