Bij SVRZ zijn opnieuw twee groepen succesvol afgestudeerd! Met deze behaalde branche erkende diploma's verwelkomt SVRZ een nieuwe lichting Gespecialiseerd Verzorgenden.

De eerste groep bestond uit deelnemers aan de Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek (GVS) opleiding. De tweede groep was een combinatie van Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) en Gerontopsychiatrie (GVGP). Als aanvulling op deze branche-erkende opleiding heeft de zorgorganisatie drie extra lesdagen toegevoegd, gericht op de theorie van de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV).

Margret Hintze, Karima Matser en Erwin Schenzel waren de trotse trainers van deze enthousiaste groepen. Heel erg bedankt voor jullie inzet, flexibiliteit en uitstekende begeleiding.

Tot slot wil IMOZ alle deelnemers van harte feliciteren met dit mooie resultaat. Naast Gespecialiseerd Verzorgende mogen jullie je, met een certificaat van IMOZ, nu ook 'specialist Belevingsgerichte zorg' noemen. Een ontwikkeling om heel erg trots op te zijn.

Misschien vind je dit ook leuk

Geslaagd bij Carintreggeland
Geslaagde GV'ers na het volbrengen van een maatwerk traject
Geslaagde GV’ers bij Magentazorg
Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.

Imoz