Mijn naam is Melanie Altena en ik werk nu iets meer dan een jaar bij IMOZ, waar ik verantwoordelijk ben voor de Marketing en mij bezig houd met commercie en relatiebeheer.

Met een liefde voor creëren, ontwikkelen en verbinden met mensen voel ik mij als een vis in het water bij IMOZ. Meebewegen op ontwikkelingen binnen de zorg en aansluiting vinden bij organisaties blijft een leuke uitdaging.

Naast mijn werk bij IMOZ ben ik zelfstandig ondernemer onder de naam Altena Foto & Branding. Ik werk als fotograaf gericht op bedrijfsfotografie, evenementen en portretfotografie met een eigen fotostudio. Daarbij denk ik graag mee over de positionering van de foto’s en daarom ben ik dit jaar ook websites gaan maken en vernieuwen.  Mijn creatieve brein is nooit klaar en dat biedt zowel bij mijn eigen onderneming als bij IMOZ oneindig veel kansen. In vier woorden ben ik te omschrijven als: Oplossingsgericht, Creatief, Enthousiast en Ondernemend.

Toen ik vorig jaar bij IMOZ begon was Belevingsgerichte Zorg voor mij nog een beetje een ongrijpbare term. Vandaag de dag zie ik het als de basis in de zorg en hoop ik dat iedere zorgverlener ooit geraakt zal worden door onze eigen methodiek. Ieder mens is uniek en verdient de best mogelijke zorg die op hem/haar is afgestemd. IMOZ biedt ondersteuning en handvatten aan zorgverleners en organisaties, middels opleidingen en coaching, om die zorg te kunnen bieden. Zo maakt IMOZ zorgtalent zichtbaar en leidt op tot professioneel belevingsgericht gedrag. Ik ben trots dat ik onderdeel mag zijn van deze mooie organisatie.

0

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz