Dienend leiderschap bevordert een positieve werkomgeving en leidt tot betere prestaties en tevredenheid binnen je team. Het vergt tijd en oefening, maar de voordelen zijn de inspanningen waard.

IMOZ leidt op in dienend leiderschap in haar training Leiderschap in de zorg. Een training van maximaal 5 dagen speciaal samengesteld voor managers en teamleiders in de zorg, die meer de nadruk willen leggen de behoeften en belangen van zijn team en de ouderen in plaats van op de traditionele top-down benadering.

Dienend leiderschap is een leiderschapsstijl dat leidt tot een cultuur van zorg, respect en samenwerking. Dit heeft een positieve invloed hebben op zowel de kwaliteit van zorg als ook de tevredenheid van de zorgverleners en de cliënten. Het uiteindelijke doel is om een team te creëren dat goed presteert doordat het zich gewaardeerd en gesteund voelt. Deze stijl bevordert teamwerk en welzijn.

Kijk voor meer inhoudelijk informatie in de Brochure Leiderschap in de zorg. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kun u contact met ons opnemen via 0555761615 of via info@imoz.nl.

Algemene informatie Training Leiderschap in de zorg
Maximaal 5 dagen, verdeeld over 3 maanden.
Deze training wordt Incompany gegeven
Minimaal 10- en maximaal 12 deelnemers per groep
Vooropleiding: Managers en teamleiders in de zorg
Maatwerk op inhoud is mogelijk

Misschien vind je dit ook leuk

Betekenisvol samenwerken bij Leefgoed de Wildbaan.
Interactieve workshop voor vrijwilligers
Interactieve workshop mensgerichte zorg
Open inschrijving GVP & GVS Zwolle

Imoz